i will love you till the end of time

Ljubav <3

06.11.2017.

Samo suze lice mi miluju.

Volela bih da te sretnem, bilo gde i bilo kada. Da te pogledam u lice, da vidim možeš li ti mene. Da vidim da li je tvoja bol bar približna mojoj... već previše glumim pred drugim ljudima, pa bih mogla i pred tobom odglumiti savršenu sreću ni sekunde da posumnjaš da mi nešto fali. Kako da te zaboravim kad želim da ti se vratim?

06.11.2017.

Nedostaješ

Toliko mi nedostaješ da će mi srce pući. I svaki dan je to sve više. I znam da nedostajem i ja tebi, ali zašto bi sačuvali ljubav kad je možemo uništiti do kraja?! Mrzim ovaj život bez tebe i mrzim svaki dan koji me dolazi bez tvog 'dobro jutro' . I mrzim sve što si mi priredio i što te opet volim !!!

06.11.2017.

Rođendan.

Mi svi dobro znamo šta predstavlja rođendan. To je onaj dan kada zahvaljujem za novu nanizanu godinicu, dan kada se pogledam u ogledalo i pomislim - blago meni što imam sebe! To jedan koji je samo moj i koji neću podeliti sa bilo kim, to je najposebniji dan u godini, jer ga ne dajem nikome drugom, a dobijam. A dobijam ono najlepše, pažnju i ljubav. Dakle, rođendan moramo ceniti onoliko koliko cenimo sebe. 💞