i will love you till the end of time

Ljubav <3

10.11.2017.

Konačno pismo

Ovo što ovde piše je sve ono što želim da znaš o nama. Sve što bih ti jedva izgovorila, jer bi me svaki deo ubijao po malo. Ono što osećam. Danas me je drugarica pitala kako to znaš da je neko pravi? Evo, to je bar lako. Pravi si jer posle tebe ne želim drugog, jer sa tobom ne mislim šta će biti posle tebe. A nadala sam se da nikad neće biti posle tebe, posle nas. Znam da si pravi jer osećam. Jer si u meni probudio nezainteresovanost za druge. Jer sam spremna da volim samo tebe do kraja svog života. Jer posle tebe ne želim ljubav, jer si ti moja ljubav. Jedina, prava i krajnja. Možda neko misli da sam glupa što sve ovo mislim i što nisam zla i gruba, jer to tako negde kažu da treba, jer ili vodis ili si vođa, e pa neka kažu da sam glupa, znam da ne postoji pamet tu gde je ljubav prava. Postoji ljubav. Volim te, zauvek.

08.11.2017.

Ako smo suđeni ...

Upoznali smo se petog decembra i to je tada bio običan, hladan, zimski dan. Ali kada sam te videla, ja sam znala, dan postaje zanimljiviji. Odlučila sam malo pre toga da ćemo biti zajedno, i bili smo. To veče se nešto probudilo, leteli smo, kao da smo se pola života čekali. I dani su se nizali kao u bajci... sreća nam je išla u susret. Svakog dana bili smo zaljubljeniji i već se činilo da se nikad neće završiti. Ali, zašto bajke imaju kraj?! Gde je taj princ nestao iz naše? Ako mene pitate, ja bih i dalje njega čekala. Može doći sto prinčeva, mogu imate bele konje i ne znam ti kakve krune, meni je potreban samo on. Posle besa dođe očaj, posle očaja strah, posle straha nostalgija... moja faza je nostalgija, jer mi nedostaješ na svakom mestu, u svakoj misli, nedostaješ mi u rečenici, jer je sve bilo MI !!! Bez tebe je tako tmurno, bez tebe je tako tužno. Bez tebe ovo nebo ne dobija tu svetlost. Ti mi fališ, ti kakav jesi da ja budem kakva jesam. Ako je suđeno biće, ali kako meni može biti suđen bilo ko sem tebe?! Volim te, N. 🐨🐨🐨

07.11.2017.

💛🌞

Nikada ne doživljavajte osobe kao svoje sunce, jer osobe odu, a sunce vam treba da ostane ...

07.11.2017.

Prazan mi je krevet od kad nemam te.

Prazna mi je i duša, jer se nemam zašto smešiti. Prazno mi je srce jer nemam kog voleti. Prazno mi je sve jer te ne mogu videti. Ako se ova ljubav nastavi gasiti otići ću daleko gde ne mogu više patiti. Otići ću daleko gde te mogu zaboraviti. Samo su mi oči pune teških suza, koje nikada ne nestaju. Volim te do ludila i bez tebe meni sunce više ne sja.

06.11.2017.

Samo suze lice mi miluju.

Volela bih da te sretnem, bilo gde i bilo kada. Da te pogledam u lice, da vidim možeš li ti mene. Da vidim da li je tvoja bol bar približna mojoj... već previše glumim pred drugim ljudima, pa bih mogla i pred tobom odglumiti savršenu sreću ni sekunde da posumnjaš da mi nešto fali. Kako da te zaboravim kad želim da ti se vratim?

06.11.2017.

Nedostaješ

Toliko mi nedostaješ da će mi srce pući. I svaki dan je to sve više. I znam da nedostajem i ja tebi, ali zašto bi sačuvali ljubav kad je možemo uništiti do kraja?! Mrzim ovaj život bez tebe i mrzim svaki dan koji me dolazi bez tvog 'dobro jutro' . I mrzim sve što si mi priredio i što te opet volim !!!

06.11.2017.

Rođendan.

Mi svi dobro znamo šta predstavlja rođendan. To je onaj dan kada zahvaljujem za novu nanizanu godinicu, dan kada se pogledam u ogledalo i pomislim - blago meni što imam sebe! To jedan koji je samo moj i koji neću podeliti sa bilo kim, to je najposebniji dan u godini, jer ga ne dajem nikome drugom, a dobijam. A dobijam ono najlepše, pažnju i ljubav. Dakle, rođendan moramo ceniti onoliko koliko cenimo sebe. 💞

03.11.2017.

Gde je sva ljubav?

Da li istinska ljubav postoji? Da li postoji čista i iskrena ljubav? Da li možete nekoga voleti iskreno i čisto i da vam on uzvrati podjednako? Uvek jedno više voli, ma gde to piše? To drugo je onda sebično. Želim svet da oboje isto volimo. Želim da ono što sam osetila i što sam doživela u prethodnih godinu dana iscrtam roze bojom sa milion različitih srca oko nas... Želim da svako oseti to što smo mi imali jedno uz drugo, da svako diše isti vazduh sa osobom koju voli, da uzimate jedno od drugog, a da vam ne fali. Da zajedno prođete i dobro i loše. Eh, a kada dođe to loše ne ostavljajte,ne bežite, ne odlazite. Ostanite, patite kolimo treba, ali patite zajedno, tuga kada je jedna je velika, a kada se podeli može lako da nestane. Rešitesve zajednom, budite čisti pred Bogom i u dobru i u zlu.